top of page

Vi på Lamendo erbjuder Decor-Cem produkter som ligger i linje med våra grundvärderingar och hållbar utveckling för att minska våra ekologiska avtryck.
Fasadprodukten är helt miljövänlig och har en mycket lång livslängd.

Välkommen till DECOR-CEM

Decor-cem
SEDAN 1883

Din ytputs för in och utvändig ytbehandling sedan 1883

Vad är Decor-Cem?

Decor-Cem är en cementbaserad ytbehandlings-produkt. Den unika sammansättningen gör att Decor-Cem får en exceptionellt god motståndskraft mot föroreningar, en slagtålig yta och en överlägset god bindning till underlaget.

Decor-Cem används för ytbehandlingar av ytor, både inomhus och utomhus. Inomhus appliceras väggar, tvättstugor, trapphus m m, utomhus fasader, broar och gång-tunnlar med höga krav på funktion och estetik. Det finns många putsprodukter på marknaden idag, men få produkter kan mäta sig med Decor-Cem i kvalitet och hållfasthet.

Historik

Decor-Cem® utvecklades i USA 1883 och har där använts av företag inom bygg- och fasadrenoveringssektorn. Super Dome i New Orleans tillhör ett av de mest kända referensobjekten.

Decor-Cem® vidareutvecklades och anpassades till nordiska klimatförhållanden under 1950-talet, under ledning av Ingenjörsbyrån Sven Bergqvist AB, och introducerades på den nordiska marknaden i slutet av 1960-talet.

1

Decor-Cem grundades 1883. Har du aldrig hört talas om oss? Läs mer här!

2

Här finner du ett stort antal referensobjekt. Vissa är över 35 år gamla men ser fortfarande ut som nya!

3

Här kan du hämta hem pdf-filer. Exempelvis instruktioner, produkt-information, produktbeskrivningar, miljöcertifikat m m.

bottom of page